09 223 69 72 info(at)vzw-domos.be
 
1 Introductie 2 Algemene informatie 3 Werk/School/ Studies/Vrije tijd 4 Huisvesting 5 Financiƫn en juridische situatie 6 Persoonlijk welzijn 7 Zelfredzaamheid 8 Overzicht + afsluiten

Aanmeldingsformulier

Dit formulier is bedoeld om een aanvraag te doen voor het initiatief beschut wonen bij vzw Domos. Om een optimale afstemming te kunnen maken tussen hulpvraag en hulpverleningsaanbod van het initiatief beschut wonen, is het belangrijk dat er voldoende informatie wordt uitgewisseld. Tijdens een intake gesprek worden de wensen van de kandidaat verder afgetoetst.

Meer informatie over de werking en het aanbod van de vermelde initiatieven beschut wonen kan u terugvinden op de website van het Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg; of men kan contact opnemen met de betrokken organistatie.

Indien u het formulier niet online wenst in te vullen, kan u nog steeds onze PDF-versie downloaden en opsturen.

Elke bewoner beschikt over een eigen gemeubelde kamer, de andere ruimtes van de woning zijn gemeenschappelijk. Hierdoor is er minder privacy maar is er steun en lotgenotencontact van medebewoners.

Naast de woonbegeleiding van beschut wonen kan deze aangevuld worden door andere externe diensten zoals gezinszorg, extra poetshulp,....

Bewoner woont alleen en begeleidingsmomenten zijn in functie van het zorgprofiel en begeleidingstraject. De realiteit is dat de wachtlijsten hier lang zijn.

bewoner beschikt over een eigen woonst als eigenaar of huurder.

Contactpersoon